Bazzara Espresso
Bazzara Espresso sai alguse 1966. aastal Itaalia espressopealinnast Triestest. Väikesele käsitööna valminud röstikojale pani aluse Trieste käsitööline Dionisio Bazzara. Tänaseks ekspordib Bazzara Espresso käsitööna valminud Itaalia maitseid enam kui 30 riik.
Bazzara Espresso on kolme põvkonna jooksul määranud Bazzara perekonna elu. Tänu kolme põlvkonna kirglikule ja täpsele tööle on Bazzara Espresso täna midagi enamat, kui lihtsalt kohviarmastajatele ja Ho. Re. Ca klientidele kohvi valmistav röstikoda. Bazzara Espresso on oma eesmärgiks võtnud Itaalia kohvikultuuri edendamise läbi oma nime. Tänaseks päevaks on Bazzara Espressol oma nimeline akateemia, mis onesimene SCA (Specialty Coffee Association) poolt sertifitseeritud kohviakadeemia Itaalias. Lisaks akateemiale, mis õpetab välja baristasid, röstijaid ja teeb koolitusi ka tavalistele kohvisõpradele on Bazzara Espresso välja andnud 5 raamatut kohvvimaailma kohta ja korraldab ka suurüritust Trieste Coffee Experts, mis toob Triestesse selle valdkonna olulisemad eksperdid.
Käsitööna valminud Bazzara Espresso kohv röstitakse aeglaselt tradisiooniliste meetodite järgi ja väikeste partiidena ning kalibreeritakse päritolu järgi, et tagada toote kõrge kvaliteet. Bazzara Espresso laiast tootevalikust leiab peale kohvisegude ka orgaanilist, puhta päritoluga ja kofeiinivaba kohvi ning kapslikohvi.