Trieste kohvikäsitöölise unistusest dünaamilise ja rahvusvahelise ettevõtte reaalsuseni.
Hiljuti mainiti Bazzara Espressot National Geographicu poolt ja lisati ka Forbesi 100 Itaalia toidu tipptaseme tootjate hulka. Bazzara Espresso sai alguse 1966. aastal, kui Dionisio Bazzara võttis üle Triestine röstimise “La Brasiliana”. Ta oli unistaja, kes panustas kõik oma kirele kohvimaailma vastu, andes seda entusiasmi ja rangusega edasi oma lastele ja lastelastele.
1960.aastatel oli Triestel seljataga juba ligi kolme sajandi pikkune kohvi valmistamise traditsioon, mille jooksul arendati linnas edukalt kogu sektori tootmisahelat. Triestet hakati kogu maailmas tunnustama kui Itaalia espressopealinna.
Täna õitseb pereettevõte kolmandat põlve, olles nii riiklikul kui ka rahvusvahelisel tasemel kõrgekvaliteediliste kohvisegude tootja.
Tänapäeval müüb Bazzara Espresso oma kohvisid, mis on valminud parimatest Arabica ja Robusta sortidest kolmekümne viies riigis üle kogu maailma. Bazzara Espresso on tõeline Made in Italy kohvikunst. Väga lai valik Bazzara gurmeetooteid, mida tänu e-poe käivitamisele saavad viimasel ajal soetada ka eraisikud, väljendab igati Itaalia elustiili väärtusi ja käsitöötraditsiooni. Ettevõte garanteerib kohvi, mis on aja jooksul alati üli värske, ainult maailma parimatest kohvikasvatuspiirkondadest pärit partiidest ning ühe päritoluga rangelt aeglase ja kalibreeritud röstimise.
Bazzara Espresso pühendub ka üha eetilisemale ja jätkusuutlikumale tootmise protsessile, mis hõlmab energiasäästupoliitikat, inimressursside suurendamist ja uue sertifitseeritud mahetoodete sarja reklaamimist. Pilk on suunatud tulevikku, pidevale innovatsioonile, oma multikultuurse töökollektiivi heaolule, mis uhkeldab selget naiste ülekaalu ja äärmiselt noore keskmise vanusega.
Unustamata terveid ja sügavaid juuri, mis vajuvad väärtuslikuks pärandiks saanud kogemuste, väärtuste, teadmiste ja suhete perekondlikku mulda. Need keerlevad alati kohvi ümber, kuid neid ei mõisteta enam ainult kui müüdavat toodet, vaid kui kultuuripärandit, mida edasi anda.