Juba teist aastat järjest võitis Bazzara “Luxury Food & Beverage Quality Awards” konkursil, “Selection Coffee” sarjas, esimese koha!
Auhinnatseremoonia toimus esmaspäeval, 4. novembril kuulsa näituse Golosaria Milano ajal, kus esitleti parimaid Itaalia toite ja jooke .
Konkursi käigus jagati parimad tipptooted 11 kategooriasse, sealhulgas loomulikult ka kohv (Selection Coffee).
Kõiki tooteid maitses ja hindas suurepärane žürii, mis koosnes Itaalia parimatest kokkadest ja kõrgköögisektori professionaalidest .
Bazzara Panarabica sari valiti oma kategooria parimaks tooteks tuntud Itaalia kohvide hulgast, tugevdades veelgi Bazzara mainet tippkohvisektoris üle kogu maailma.
Golosaria Milano
Golosaria sündis ametlikult 2006. aastal Itaalia toidu ja veini tipptasemele pühendatud näitusena . Golosaria on aasta-aastalt kasvanud, kaotamata oma eripära, ning on tänaseks üks olulisemaid toidule ja joogile suunatud messe Itaalias.
Aastal 2024 toimunud mess tõi kokku parimad toiduainetööstuse ettevõtted kogu Itaaliast ja selle lähiümbrusest. 17,000 m2 messialal oli 450 eksponendi ja rohkem, kui 20,000 külastajat.
Sellest on saanud mess, kus võtavad mõõtu eri valdkondade parimad tegijad, keda hindavad tunnustatud tippkokad ja toiduvaldkonna professionaalid.
Luxury Food & Beverage Quality Awards
Luxury Food&Beverage Magazine on Edizioni Turbo poolt Tespi Mediagroupi poolt loodud ajakiri, mis on pühendatud toitlustuse ja külalislahkuse, toitude ja jookide – veinide, kangete alkohoolsete jookide ja vee – maailmale, mis on suunatud suurte luksushotellide ja restoranide ostujuhtidele, kokkadele ja sommeljeedele.
Põhjus? Lihtne: toit ja vein on iga inimese elu põhikomponendid. Tervislik söömine ja joomine on paljude tarbijate elustiil: Itaalia ja rahvusvahelised. Ja seetõttu on sellest saanud kõrgetasemelise külalislahkuse tunnus, oluline tunnus.